Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: Nike Space Hippie 04 Aqua - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nike Space Hippie 04 Aqua

#1
User is offline   kh7pqsmz 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 20-July 21
Posted Image


En del af Nikes udforskende fodtøjskollektion konstrueret med Nikes eget "space junk", og outletfoots.com modellen består af mindst 25% genbrugsmateriale efter vægt. Denne farvestrålende overdel af Mystic Navy, Chambray Blue og Coastal Blue “Space Waste Garn” med broderede swooshes. Ifølge Nike inkluderer overdelene "Space Waste Garn" omkring 85% genanvendt polyester - lavet af genbrugte plastflasker, t-shirts og garnudklip. Endelig runder dens signaturprikkede Crater Foam-værktøj i lyseblå designet sammen med en mørkeblå ydersål.


Overdel i højskåret Nike Sko Herre Sort er næsten udelukkende lavet af et gråt strikmateriale kaldet rPoly, en variation af Nikes Flyknit-teknologi, der er konstrueret af genbrugte plastflasker plus T-shirt og garnskrot. Denne grå base er accentueret med volt-sømme på forfoden og midtfoden, derefter hvidt broderi omkring kraven. En enkelt volt / sort Swoosh pryder toeboxen, og over dette sidder Signatur FlyEase snøresystemet.


Ved hjælp af en todelt Nike Space Hippie 04 Aqua vippekonstruktion, der er betegnet med voltstropper over toppen af ​​foden og rundt om hælen, gør FlyEase-systemet brugeren i stand til at stramme eller løsne de hvide tråde med høj trækstyrke, der falder ned fra halsen på kvartalets laterale og mediale ankerpunkter. Disse forankringspunkter er udført i en marmoreret blå, der matcher de mærkevarer tunge og hæl faner.


En Ny Trend afsluttende touch leveres af "Healing Jade" mellemsålen, der er lavet af genbrugte ZoomX skumskrot og kombineret med NikeGrind gummi, deraf de flerfarvede pletter. Mere NikeGrind vises i områder med høj slid på tå og hæl for at give ekstra holdbarhed. “Healing Jade” leveres også pakket i en bæredygtig æske.


https://www.outletfoots.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users