Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: Nike Air Presto Naija Pine Green - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nike Air Presto Naija Pine Green

#1
User is offline   i6tsilsw 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 15-April 21
Posted Image


Efter et kig på iconicmore.com også en ny Air Presto som en del af deres seneste "Just Do It" kollektion. Dette tilbud af Nike Air Presto har en ren helhvid overdel med matchende snørebånd, blonderburoverlay og mellemsål. Sort branding og Volt “Just Do It” trykt på tæerne fremhæver skoen komplet med en sort ydersål i gummi.


Startende på toppen af ​​skoen er et vinget ”USA” broderi, vævet over en let polstret neopren tunge. Mod de Nike Sko Rød mørke marineblå overdele er skarpe hvide snørebånd og halvgennemsigtige gummidevægge, der vikles rundt om hælen. "AIR" branding er stemplet i hælen suppleret med en rød Swoosh i forfoden, mens cirkulære motiver omkring kroppen afrunder overdelens design. Alle disse detaljer hviler over en artikuleret mellemsål, der opfriskes af dristige amerikanske farver.


En lille sort Nike Air Presto Naija Pine Green findes på mellemsålen, hvilket er meget subtilere end den check, der er angivet på det førnævnte par. Tåen på en af ​​skoene er “JUST” trykt på den - som om den var håndskrevet med en gul highlighter - mens den alternative sko fuldender sloganet ved at trykke “DO IT”. Begge tekster er blokeret af en sort swoosh trykt ovenpå. Hint til highlighter-skyggen påføres også på de små prikker, der lukker mellemsålen og som en smal strimmel på hæltrækflappen.


Du kan aldrig gå galt med helt sort sneakers, og for dem der er fan af Nike Air Presto, vil du være glad for at høre, at "Triple Black" -farven er vendt tilbage igen. Dette tilbud af Air Presto har en sort neoprenoverdel med matchende sort blondebur, snørebånd, branding og meshforing. En sort tåhætte af plast, broderet Swoosh på tåen ovenpå en ydersål af gummi fuldender designet Besøg Her.


https://www.iconicmore.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users