Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: Adidas Ultra Boost DNA Prime Core Black/Cloud White - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Adidas Ultra Boost DNA Prime Core Black/Cloud White

#1
User is offline   lmiv2ccj 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 30-October 21
Posted Image


Het nieuwste Ultra Boost-model van Adidas Originals, het Ultra Boost DNA Web, zal worden Adidas Rood uitgebracht in een klassieke "Triple White"-kleurblokkering. Dit aanbod van de nieuwe adidas Ultra Boost is gekleed in wit met hits van grijs. De hardloper is uitgerust met een Primeknit-bovenwerk geïnspireerd op de OG Ultra Boost 1.0 van Three Stripes. De belangrijkste upgrade van deze Ultra Boost is een geheel nieuwe dempende zool. In plaats van hem open te laten, is de Boost ingesloten met een duurzaam rubberen frame.


Adidas Originals zal aan hun Ultra Boost-line-up toevoegen met een geheel nieuw model Adidas Schoenen genaamd, het Ultra Boost DNA Web. Dit aanbod van de nieuwe adidas Ultra Boost wordt geleverd in een Highlighter gele en zwarte kleurblokkering. De hardloper is uitgerust met een Primeknit-bovenwerk geïnspireerd op de OG Ultra Boost 1.0 van Three Stripes. De belangrijkste upgrade van deze Ultra Boost is een geheel nieuwe dempende zool. In plaats van hem open te laten, is de Boost ingesloten met een duurzaam rubberen frame.


Dit product is gemaakt van Primeblue, een hoogwaardig gerecycled materiaal dat gedeeltelijk is checkschoen gemaakt van Parley Ocean Plastic. 50% van het bovenwerk is textiel, 75% van het textiel is Primeblue-garen. Geen nieuw polyester. Alle drie de paren worden ook geleverd met LEGO-stenen als de Three Stripes-branding en extra LEGO-blokken op de hielkap. Een pluche Boost-middenzool zorgt voor demping en de Continental™ Better Rubber-loopzool balanceert snelle bewegingen met een stabiele aarding.


Nu hebben we een frisse kijk op hun gloednieuwe Adidas Ultra Boost DNA Prime Core Black/Cloud White, dat vier nieuwe kleurstellingen zal bevatten. De hier vermelde aanbiedingen zijn Wit/Blauw, Zwart/Geel, Zwart/Groen en Wit/Rood. Elke schoen heeft zijn eigen unieke uitstraling dankzij de verschillende gekleurde LEGO stenen die aan de zijkant zijn geplaatst. De gele en rode modellen hebben eigenlijk ook gekleurde Boost, wat ze nog interessanter maakt. Over het algemeen zijn deze absoluut cool en verzamelaars die hun innerlijke kind willen laten zien, zullen zeker op zoek zijn naar een paar.


https://www.checkschoen.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users