Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: Adidas Supernova+ Grey Two/Cloud White/Core Black - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Adidas Supernova+ Grey Two/Cloud White/Core Black

#1
User is offline   6knmibqg 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 08-September 21
Posted Image


Als je klaar bent om serieus te gaan hardlopen, ben je klaar voor adidas Supernova schoenen. Ze zijn Adidas Dames ontworpen met een bovenwerk van mesh dat extra luchtstroom heeft waar je het meest zweet. Flexibele demping in de voorvoet wordt gecombineerd met responsieve demping in de hiel voor een comfortabele rit. En omdat we serieus bezig zijn met het creëren van een gezondere omgeving, zijn deze schoenen gemaakt van gerecyclede materialen.


De adidas Supernova is een hardloopschoen voor dames van de Three Stripes. Deze Adidas 2021 colorway voor dames heeft een bovenwerk van zwart mesh bedekt met dunne grijze strepen met TPU Three Stripes-overlays op elk zijpaneel. Felroze hits worden gebruikt op de tussenzool, oogjes en doorschijnende hielkap. Een stevige witte Boost-middenzool zorgt voor maximale energieteruggave en comfort, of je nu loopt of rent. Deze adidas Supernova zit bovenop een zwarte Continental rubberen buitenzool.


Loop comfortabel in de hitte in deze hugeperfects ademende hardlooplegging. Ze zijn gemaakt van sneldrogende stof, met mesh-panelen om de lucht te laten circuleren terwijl je beweegt. Voorgevormde knieën geven je een natuurlijke bewegingsvrijheid, en een iets hogere taille aan de achterkant zorgt voor een pasvorm die goed blijft zitten.


Er is geen excuus om niet te rennen met de adidas Supernova ST hardloopschoen voor dames. Deze Adidas Supernova+ Grey Two/Cloud White/Core Black zijn ontworpen voor overpronerende mensen die op zoek zijn naar stabiliteit en ondersteuning. Ze zijn voorzien van BOOST™-demping met dubbele densiteit om ondersteuning te bieden waar je die nodig hebt, en een voorgevormde hielkap die je voet omhelst en begeleidt. Het bovenwerk van speciaal ontworpen mesh heeft naadloze panelen voor superieure ventilatie en comfort, terwijl de buitenzool grip biedt op natte en droge oppervlakken.


https://www.hugeperfects.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users