Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: Skechers Go Walk 5 Wide Zwart/Multi - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Skechers Go Walk 5 Wide Zwart/Multi

#1
User is offline   exvl5pqj 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 24-August 21
Posted Image


Skechers klassieke wandelschoen krijgt nog meer Skechers Zwart ondersteunend comfort in de nieuwe Skechers GOwalk Arch Fit - Togpath-schoen. Het beschikt over lichtgewicht, responsieve ULTRA GO™-demping en een ondersteunend, voorgevormd Arch Fit-voetbed. Een bovenwerk van zacht mesh en een extra ondersteunende buitenzool en tussenzool zorgen ervoor dat je kilometers kunt lopen.


Krijg alle ondersteuning die je nodig hebt voor je lange wandelingen met de Superieure Demping Skechers GOwalk Arch Fit Grateful Slip On Sneaker. Deze casual instapper is ontworpen om aan al je comfortbehoeften te voldoen en is voorzien van de lichtgewicht en responsieve ULTRA GO™-demping die ervoor zorgt dat je voeten ook na lange wandelingen op hun gemak blijven. De binnenzool van OrthoLite®-schuimtechnologie voert vocht af en houdt je voeten urenlang comfortabel en fris.


De Skechers Go Walk 5 Wide Zwart/Multi van Skechers zijn gemaakt van zachte mesh-stof en zijn voorzien van lichtgewicht, responsieve Ultra Go-demping en high-rebound Comfort Pillar-technologie om je comfortabel te houden terwijl je loopt. Blijf comfortabel en stijlvol met deze veelzijdige sneakers, die elke casual look afmaken met een klassieke sportieve stijl waar je dol op zult zijn.


De Skechers Go Walk Arch Fit Grateful is perfect voor een casual dagje uit of voor Skechers Heren degenen die van langere wandelingen houden. Hij heeft een anatomisch ontworpen ondersteunend binnenzoolsysteem en een comfortabele tussenzool en buitenzool met Pillar-technologie. Met een uitneembare binnenzool met luchtgekoeld ontwerp voor comfort. Prachtig lichtgewicht met een onberispelijke combinatie van stijl en functionaliteit, de Skechers Go Walk Arch Fit Grateful slip-ons zijn precies wat je nodig hebt om in je vakantiekoffer te glijden - pak je paar vandaag nog in!


https://www.goedkoopbobs.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users