Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: all star converse - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

all star converse

#1
User is offline   Gertbloos 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 25-December 21
Η μάρκα Air Jordan θα συνεχίσει πιθανώς για πάντα. Η nike παπούτσια ανδρικά και ο Michael Jordan θα συνεχίσουν να βγάζουν πολλά χρήματα με τα εκατομμύρια ζευγάρια Atmosphere Jordan που θα βγουν και θα πουληθούν. Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες από τότε που η Air Jordan μπήκε στην αγορά. Έχουμε δει πολλούς sneakerheads να επιδεικνύουν τις συλλογές τους Air Test και πιστεύουμε ότι θα προστεθούν περισσότερα στην κοινότητα. Σήμερα, έχουμε το Atmosphere Jordan 9 Boot NRG "Black Gum". Το σχέδιο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2017. Το στυλ επιστρέφει ακριβώς στην ώρα της για την πιο κρύα εποχή.

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του χρόνου και η nike greece sales βαδίζει ήδη σε ένα πολύχρωμο μονοπάτι προς το 2022. Μόλις πρόσφατα είδαμε την πρώτη γεύση του Coleman SB Dunk Low “Blueberry”, ενός ζευγαριού αθλητικών παπουτσιών που είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους και σήμερα πέσαμε πάνω σε εικόνες μιας συνεργασίας Nike-Polaroid, η οποία θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Αυτές δεν μπορούν να θεωρηθούν επίσημες εικόνες, αλλά από το πώς φαίνονται, είμαστε έτοιμοι για ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών ουράνιου τόξου.

Οι θαυμαστές που μεγάλωσαν παρακολουθώντας και παίζοντας Pokemon μπορεί να μην το παραδέχονται, αλλά το operation των ιαπωνικών μέσων κλείνει τα 25 του χρόνια. Ναι, αυτό σημαίνει ότι εσείς και εγώ είμαστε μεγάλοι. Αλλά hey, all star converse greece το Pokemon σημαίνει πολλά για πολλούς. Για πολλούς σκληροπυρηνικούς θαυμαστές, είναι μάλλον η ζωή τους. Από την τηλεόραση μέχρι την κονσόλα παιχνιδιών και τώρα τα smartphone, ο Pikachu και η παρέα έχουν πραγματικά αιχμαλωτίσει τις καρδιές πολλών παιδιών. Αξίζει να γιορτάσουμε τα 25α γενέθλια του Pokemon και έτσι η Converse θέλει να συμμετάσχει στη διασκέδαση λανσάροντας μια ειδική συλλογή.

Η πόλη του Παρισιού δεν είναι ξένη για την Test Brand καθώς η Quai 54 και η Rome Saint-Germain είναι συνεργάτες με το Jumpman και υπάρχει ένα air jordan φθηνές Greece καθ' οδόν με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας το 2022. Το sneaker χρησιμοποιεί λευκό δέρμα η βάση και οι επικαλύψεις χωρίς το γιακά και το πτερύγιο στον αστράγαλο με το γιακά αστραγάλου χρησιμοποιώντας ένα λευκό πλέγμα και πτερύγιο αστραγάλου που φαίνονται σε γκρι nubuck. Το Swoosh εμφανίζεται σε μπλε ναυτικό σουέτ με το λογότυπο Wings ανάγλυφο στο πτερύγιο του αστραγάλου και με κόκκινο περίγραμμα.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users