Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: nike m2k tekno mahogany mink - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

nike m2k tekno mahogany mink nike m2k tekno mahogany mink

#1
User is offline   t2kxn60e 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 22-April 22
Posted Image
De Nike M2K Tekno is een eerbetoon aan de geschiedenis van Monarch door nike schoenen dames elementen van zijn DNA te combineren en zijn "terecht dikke" uitstraling een modern tintje te geven, inclusief een smallere leest om de vorm een ​​frisse dimensie te geven, nieuwe Swoosh-uitvoeringen en een dikker-dan- gemiddelde tong (met het NikeLab-logo).

Een beetje achtergrondinformatie over de Monarch's - ze zijn eigenlijk een van Nike's meest populaire en best verkochte schoenen aller tijden - dus nike m2k tekno mahogany mink wat is een betere schoen om naar te verwijzen en opnieuw te interpreteren voor een nieuwe generatie om te adopteren dan dat? Het is nogal ironisch dat een schoen die ooit in een hokje stond voor vaders en gymleraren, nu het toppunt van stijl is, maar dat is de steeds veranderende modewereld, denk ik!

De gelaagde leren details, in combinatie met zakken van met schuim gevoerde stof, creëren een futuristische look vanuit een retro-oogpunt. Stijlvol Levendige en niet-overeenkomende kleurstellingen leiden tot een hele reeks outfitmogelijkheden. Deze sneaks, ook wel liefkozend de 'vaderschoen' genoemd, bieden een uniek perspectief op een stijl die de laatste tijd stormenderhand de straten heeft veroverd.

De uitvoering "Hyper Grape" biedt een nieuw en gedurfd ontwerp. Het model is samengesteld nike schoenen kopen uit textiel, synthetisch en echt leer en combineert de materialen om een ​​gelaagde look te creëren. Het bovenwerk heeft een algemeen 'Hyper Purple'-kleurenschema, terwijl een paarse chromen hielclip de hele sneaker complimenteert. Zittend bovenop een doorschijnende zool, komen de subtiele verschillende tinten paars samen om een ​​levendig en lichtgewicht silhouet te vormen.

https://www.schoennieuwe.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users