Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: Adidas Yeezy 500 High Tyrian - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Adidas Yeezy 500 High Tyrian

#1
User is offline   ljufunui 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 25-November 21
Posted Image


Dit nieuwe, regelbrekende aanbod heeft een bruine mesh body die wordt onderschept door Adidas 2021 marineblauwe suède overlays voor een gekooide look. Hoewel de veters in de eerder genoemde blauwe tint zijn, zijn elementen waar de veters doorheen gaan in plaats daarvan in een grijsblauwe tint. Om nog meer contrast te creëren, is de suède neus getint in een zacht beige dat kenmerkend is voor het merk Yeezy. Het veelkleurige model is compleet met een feloranje, adiPRENE-gedempte zool, die de iconische, golvende vorm vertoont.


De Superieure Demping adidas Yeezy 500 High "Sumac" is een van de twee nieuwe Yeezy 500 High-kleurstellingen die in mei worden uitgebracht. Deze adidas Yeezy 500 High is gemaakt van een mix van neopreen, leer en suède. De schoen heeft een bruin bovenwerk gemengd met tinten Indigo en Vivid Red bovenop een bruine adipreen rubberen buitenzool.


De Adidas Schoenen Dames wordt geleverd met een kleurenblokthema dat gebruik maakt van de tinten blauw, bruin en oranje. De low-top bestaat uit de kenmerkende combinatie van mesh en suède en wordt onderbroken door opvallende oranje tussenzolen die gebruik maken van adidas 'Adiprene-dempingstechnologie om het ontwerp af te ronden.


De Adidas Yeezy 500 High Tyrian is opgebouwd uit een kleurrijke cachafonie van mazen, leer en suède en biedt een sterk gelaagde look. De basis is gemaakt van roodbruin jersey mesh en op de tong is een strakker geweven mesh gebruikt. De middenvoet is bedekt met grijs suède en marineblauw leer. Tan suède verschijnt op de toebox en hiel, terwijl beneden een Crazy 8-achtige oranje adiPRENE tussenzool/buitenzool werkt met een duurzaam synthetisch tan spatbord om de look af te maken.


https://www.blazersnieuw.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users