Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: Adidas Gazelle Light Blue/Footwear White - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Adidas Gazelle Light Blue/Footwear White

#1
User is offline   ljufunui 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 25-November 21
Posted Image


Den här moderna versionen kastar tillbaka det till deras andra ankomst 1991, en tid då du Adidas Grön skulle hitta dem i ett hav av fotbollsfans eller visa upp snabba drag i energiska dansstrider. Detta erbjudande av Gazelle är en riktig nyutgåva och har en ovandel i lila komocka med tre ränder i vitt läder, tungor, "Gazelle" sidomärke och hälflikar. En solid vit gummisula kompletterar designen.


Adidas Originals ikoniska fritidssneaker, Gazelle Vintage, har fått en sommarklar Toppkvalité omarbetning i "Green/White". Den har också ett picknickfilt-inspirerat rutigt tryck på insidan av skon, som kontrasterar den håriga gröna mocka i färgen, men kompletterar den med stil eftersom mocka är tänkt att replikera gräs.


Vitt läder har använts för att framhäva de Adidas Skor Herr sicksackskurna Three Stripes på mittpanelen, och det har också använts för att konstruera plösen. Matchande snören vävs över plösen och in i mockaöglan, medan en stor, överdriven dragflik också i vitt läder dyker upp på baksidan. Avrundning till paret är dess vintage grön-vita adidas Trefoil-logotyp som pryder tungan, en guldtonad foliestämpel på den laterala baksidan-tredje, och någonsin så lite benvit-färgade sulan.


Dessutom är varumärket Adidas Gazelle Light Blue/Footwear White på den laterala sidan i sig uttalande; dess orientering på de kommande retroerna är horisontell istället för diagonal som på moderna iterationer. Läderplösen och hälpanelen förvandlar modellens debutdecennium ytterligare till nutid med deras "Cloud White"-sminkning; den förra har dock en dämpad guldetikett. Under fötterna behåller den revolutionerande mikrocellsulenheten sitt ursprungliga DNA med sitt "Cloud White"-schema över båda kommande utgåvorna.


https://www.skorunvit.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users