Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: asics gel kayano - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

asics gel kayano

#1
User is offline   Najibtulp 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 17-November 21
TV-ohjelmasta, joka toi sinulle Burger king Szechuan -kastikkeen, esittelemme ylpeänä asics suomi Court MZ: some remarkable! Ensimmäiset virallisesti lisensoidut Ralph and Mortyn jalkineet! (Ei taatusti selviytyä happoaltaassa, katso lisätietoja sisältä). Rick ja Morty -yhteistyö ei ole mitään uutta nykyisellä brändikumppanuuksien aikakaudella. Helvetti, rakastettu indicate sai McDonaldsin jopa herättämään henkiin vuosikymmeniä vanhan kastikkeen muutaman ovelan rivin jälkeen yhdessä jaksossa. Kuitenkin yksi asia, jota emme ole vielä nähneet aikuisten animaatiosta, on jalkineiden yhteistyö, ilmeisin asia tällaiselle IP: lle.

Entinen Supreme-brändin johtaja ja monimuotoinen luova Angelo Baquen Awake NY on juuri antanut meille kurkistuksen heidän yhteistyöhönsä kahdesta ASICS GEL-Kayano 5 360: sta. Baque's ottaa askeleen taaksepäin brändin tyypillisistä rohkeista väripaleteista instructions mutta on silti saavuttanut kaksi silmiinpistävää toistoa. Hybridijuoksijan/lifestyle-siluetin ensimmäisenä on rohkea metallikultainen viimeistely yhdistettynä mustiin mokkanahkapäällysteisiin ja GEEL-pohjaisiin, asics gel kayano tukkuhinta ja toinen pari on tehty metallisen hopean ja mintunvihreän mokkanahasta. Molemmat parit saapuvat mukanaan runsaasti heijastavia aksentteja ja pilkullisia nauhoja.

ASICS ottaa "pysähdy milloinkaan" -lähestymistavan kuuluisan GEL-Kayano-juoksusarjansa seuraavalla mallilla. GEL-Kayano 19: ssä on muodonmuutos kantapäästä varpaisiin, ja l?s keskittyy kahteen avainelementtiin: merkittävään painonpudotukseen ja parempaan yläosan istuvuuteen. Yli puoli unssia painoa pudonnut GEL-Kayano twenty on sarjan kevyin. mittakaavassa vain 10, 0 unssia miesten kengissä ja main, 9 unssia naisten mitoissa. asics gel nimbus myymälä Suomi Uudet kevyet päällismateriaalit ja saumaton päällysrakenne edistävät sekä vaikuttavaa painonpudotusta että parempaa päällisen istuvuutta.

Työskenneltyään Skin gels Kayano 5: n parissa kesällä, Kithin perustaja Ronnie Fieg ryhtyi Instagramiinsa kiusoittelemaan uutta tennariprojektia, joka saattaa jäädä pian kesken. Asics Gel-Lyte 3. 1: some remarkable uusi värimaailma, asics gel cumulus verkkomyynti joka tunnetaan nyt nimellä Gel Fieg 3. 1, on esikatsella "Super Blue" -värimallissa. Siluetti debytoi ensimmäisen kerran vuonna 2016 osana Kith a Asics "Super Green" -pakettia, joka yhdistää Gel-Lyte three or more: n päällisen ja Gel-Nimbus-työkalut. Perinteisen Gel Lyte -kirjonta korvaa kantapäästä löytyvä uusi Gel Fieg -brändi.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users