Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: adidas nite jogger blauw - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

adidas nite jogger blauw adidas nite jogger blauw

#1
User is offline   mtl0k33w 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 14-December 20
Posted Image
De adidas schoenenftwr.com Originals Nite Jogger is een geheel nieuwe stijl gebaseerd op de Nite Jogger uit 1976. Het heet Nite Jogger omdat het is uitgevonden om 's nachts te joggen. Het was een van de weinige sneakers in die tijd met reflecterende elementen. Deze functie gaf je meer veiligheid tijdens de schemering en naderende voertuigen konden de hardloper veel beter zien. De adidas Originals Nite Jogger 2019 blijft bij zijn roots en heeft ook reflecterende elementen.

Daarnaast beschikt hij ook over de bekende BOOST-technologie. Dit geeft je het comfort dat je nodig hebt, of je nu gaat hardlopen of wandelen. Verkocht adidas schoenen dames sale onder de slogan ‘de schoen om in gezien te worden’, had de Nite Jogger noppen ‘tractie’ zolen en een grillig vetersysteem. Fast-forward naar 2018 en de naam Nite Jogger werd nieuw leven ingeblazen met een volledig nieuw ontwerp met BOOST-demping in plaats van EVA-misoles met dubbele dichtheid.

Ninja's debuut Nite Jogger arriveert in zijn kenmerkende kleuren blauw en geel, met de branding adidas nite jogger blauw van de gamer overal doorgevoerd. De woorden 'Ninja' en 'Time' verschijnen bijvoorbeeld op de voorvoet, terwijl zijn kenmerkende dolken zowel het bovenwerk als de inlegzool sieren. Een Ninja-logo is dan te zien onder de tong en op de inlegzool, aangezien traditionele werpsterren als top dienen. oogjes. Ten slotte staat "20k", dat staat voor het aantal uren dat Ninja heeft gestreamd, op de hielen ingeslagen.

Als een kind uit Chicago Koop nu dat gewoon graag videogames speelt, kan samenwerken met een van de meest iconische merken ter wereld om samen een schoen te lanceren, is alles echt mogelijk, voegt Ninja toe. "Door deze filosofie hoop ik dat ik kan helpen inspireren de volgende generatie makers om hun dromen te realiseren - als je bereid bent om de tijd te steken in je leven, kun je alles bereiken. "

https://www.schoenenftwr.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users