Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: Adidas Pro Model 2G "Chinese New Year" Zwart/Wit/Scarlett - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Adidas Pro Model 2G "Chinese New Year" Zwart/Wit/Scarlett

#1
User is offline   qxwisocd 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 13-November 21
Posted Image


Het standaard EVA-schuim dat Adidas 2021 aanwezig was in de tussenzool is verdwenen, vervangen door een moderne BOUNCE-opstelling voor een responsief veldgevoel en bescherming tegen stoten. Elk wordt afgerond door een buitenzool met visgraatpatroon. Dit is niet de eerste keer in de recente herinnering dat adidas een hoepelsilhouet van rond de eeuwwisseling heeft geüpgraded met gemoderniseerde materialen.


Het adidas Pro-model is herboren als Populaire Stijl straatspecificatie met behoud van de iconische shell-toe en rubberen buitenzool van de originele basketbalschoen. Dit nieuwe aanbod van het Pro-model heeft een camouflagepatroon met een lachende emoji-print op het bovenwerk. Zwarte details met een doorschijnende shell-toe en buitenzool completeren het ontwerp.


Het Adidas Dames is een van de vele silhouetten van de Three Stripes die Chinees Nieuwjaar zullen vieren. Deze versie van de sneaker heeft een bovenwerk van wit leer dat is gedetailleerd met watergekleurde kunstwerken waarop beren, koi en tijgers zijn afgebeeld. Contrasterend zwart siert de neus, tong, veters, Three Stripes en voering, gevolgd door rood dat de buitenzool siert.


Na een exclusieve Chinese nieuwjaarsvariatie keert het Adidas Pro Model 2G "Chinese New Year" Zwart/Wit/Scarlett terug in een gewaagde "Gold Metallic/Core Black" colorway voor een van zijn nieuwste iteraties. Het mid-top silhouet heeft een glanzende gouden tint over het lakleerachtige bovenwerk, terwijl contrasterende zwarte accenten zijn aangebracht op de Three Stripes, rubberen shell-toe, tongen, veters en hiel-branding. Ten slotte maakt een zwarte rubberen zool over de volledige lengte het ontwerp af.


https://www.checkschoen.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users