Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: nike react element 55 heren - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

nike react element 55 heren nike react element 55 heren

#1
User is offline   vr1o9cpc 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 10-December 20
Posted Image
Kendrick Lamar en Nike, die bijna kortingcalm.com dagelijks plaagjes uitrollen, hebben een behoorlijk opwindend partnerschap opgebouwd na het succes van hun Cortez, waarbij de negatieve stigma's van het React Element 55 worden afgeweerd met een schema dat volledig gebruik maakt van zijn niet-doorschijnende materialen. Gespleten gekleurd en luid terwijl ze nog steeds vrij neutraal zijn, het paar doordrenkt de stijl van de beroemde kunstenaar in schoeiselvorm, opnieuw met de ene helft die behoorlijk afwijkt van de tegenovergestelde van dezelfde voet.

Veel van de 87 accenten van de opvolger blijven onaangeroerd: oogbeugels, banden nike schoenen dames wit en tongen hebben hun traditionele vorm in een helderwitte toon gelaten, terwijl de zool in donkergrijs contrasteert met zwarte spikkels. Aan de laterale basis, als de lichtste versie van het focale motief, is een heldere marmeren print gepleisterd met de medialen die naar een zwarte variant van dezelfde afbeelding schuiven.

Het Schematic-thema kwam eind vorig jaar op de Nike React Element 55 terecht. Vandaag nike react element 55 heren krijgen we een officiële blik op twee nieuwe iteraties van het Nike React Element 55-schema. Deze keer komen de schematische iteraties van het Nike React Element 55 gekleed in puur platina / zwart-zeil-wit en in een zeil / zwart-wit. -Lichte botmake-up. Beide zijn aangevuld met dezelfde "Schematische" ontwerpdetails om het dat "Sketch to Shelf" -thema te geven. De kenmerkende schokdempende React-zool maakt de look van de schoen compleet.

Slimme eigentijdse verfijning 100% authentiek van een oud designapparaat is ook zichtbaar in het bovenwerk van het React Element 87. Terwijl het bovenwerk van 100% TPE-garen en textiel een zeer van de minuut doorschijnendheid uitstraalt, is de behandeling van het oogcontact en het gebruik van een hielclip knipoog naar iconische silhouetten uit het verleden. Dit komt overeen met Nike's overkoepelende ontwerptheorie: het probleem dat een product moet oplossen, zal altijd zijn vorm creëren.

https://www.kortingcalm.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users