Return to forums
Register new account
Login:

Mclaren Power Forums: Nike Air More Uptempo GS Varsity Red/Wit/Zwart - Mclaren Power Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nike Air More Uptempo GS Varsity Red/Wit/Zwart

#1
User is offline   7zj291zr 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 29-October 20
Posted Image


De Nike Air More Uptempo - een schoennieuwe.com klassiek silhouet uit het Swoosh-tijdperk uit de jaren 90 - begint de maand november voor de kleintjes met een gloednieuwe tweekleurige kleurencombinatie die is geüpgraded met gedurfde aanpassingen. Door zijn toch al omvangrijke en flitsende constructies naar een nog hoger niveau te tillen, mixt het basketbal-veranderde lifestyle-model zijn iconische "AIR" -logo's met een flinke dosis reptielachtig karakter. Overlays worden nu gepresenteerd met glinsterende iriserende schalen, gevolgd door metallic gouden slagen die de oversized letters omringen voor nog meer contrast.


Nike voegt slangenprint toe aan het Nike Schoenen Heren silhouet met deze aankomende uitgave van de lagere school. Gekleed in een wit, antraciet en metallic goud kleurenschema. Deze Nike Uptempo heeft een bovenwerk van wit leer en geperforeerd met een antracietkleurige slangenprint op de oversized "AIR" -tekst in goud. Een witte tussenzool bovenop een antraciet rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


De laatste die zijn stylings heeft ontvangen, is dit aankomende model van de klassieke Nike Air More Uptempo GS Varsity Red/Wit/Zwart, hier te zien in kindermaten. Uitgerust met de klassieke geperforeerde witte leren basis en een lichtgrijze buitenzool, kiest dit basketbal-gedraaide lifestyle-silhouet voor een zilver iriserend slangenleer omrand met een metallic gouden rand ingebouwd in de overdreven "AIR" -overlays.


Nike Basketball gaat op zoek naar nieuwe materialen op de Nieuwe Trending Air More Uptempo, met name door denim te gebruiken voor de volgende release. Dit paar heeft een obsidiaankleurige denim aan de bovenkant, gecombineerd met een lichtblauwe wassing op de tong, neus en kraag. Donkerder denim bedekt de kenmerkende 'AIR'-overlays op zowel de laterale als mediale zijkanten, die bovenop de witte Air-cushioned tooling zit.


https://www.schoennieuwe.com/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users